Bài Tập Môn Anh

    Share

    bingohp95
    Thành viên vip
    Thành viên vip

    Tổng số bài gửi : 243
    Số lần được cảm ơn : 2
    Tham gia ngày : 14/10/2010

    Bài Tập Môn Anh

    Bài gửi by bingohp95 on Wed Oct 27, 2010 10:48 pm

    [b][You must be registered and logged in to see this image.]

    bingohp95
    Thành viên vip
    Thành viên vip

    Tổng số bài gửi : 243
    Số lần được cảm ơn : 2
    Tham gia ngày : 14/10/2010

    Re: Bài Tập Môn Anh

    Bài gửi by bingohp95 on Wed Oct 27, 2010 10:49 pm

    Trắc nghiệm thì có nhiều nguồn khác nhau, mình cũng gom nhặt chọn lọc từ các nguồn đó. Mong các câu trả lời của các bạn nếu có thể thì có giải thích đính kèm..

    CHIA THÌ

    1. The wedding party________ at the RexHotel.

    a. is b. is being c. will be d. is going to be

    2. How many languages_____ John speak?

    a. do b. does c. did d. will

    3. Hurry! The train________ I don't want to miss it.

    a. comes b. is coming c. came d. has come

    4. Angelina Jolie is a famous actress. She ________ in several film.

    a. appears b. is appearing c. appeared d. has appeared

    5. I saw Maggie at the party. She ________ in several film.

    a. wears b. wore c. was wearing d. has worn

    6. What time________ the next train leave?

    a. does b. will c. shall d. would

    7. Monica________ with her sister at the moment until she finds a flat.

    a. stays b. is staying c. will stay d. is going to stay

    8. After I________ lunch, I looked for my bag.

    a. had b. had had c. have has d. have had

    9. By the end of next year, George________ English for 2 years.

    a. will have learned b. will learn c. has leaned d. would learn

    10. The man got out of the car,_______ round to the back and opened the boot.

    a. walking b. walked c. walks d. walk

    11. For several years his ambition ________ to be a pilot.

    a. is b. has been c. was d. had been

    12. Henry________ into the restaurant when the writer was having dinner.

    a. was going b. went c. has gone d. did go

    13. He will take the dog out for a walk as soon as he ________ dinner.

    a. finish b. finishes c. will finish d. shall have finished

    14. Before you asked, the letter________

    a. was written b. had been written c. had written d. has been written

    15. She ________ English at RMIT these days.

    a. studies b. is studying c. will study d. is gong to study

    16. She's at her best when she________ big decisions.

    a. is making b. makes c. had made d. will make

    17. We________ next vacation in London.

    a. spend b. are spending c. will spend d. are going to spend

    18. Robert________ tomorrow morning on the 10:30 train.

    a. arrived b. is arriving c. has arrived d. would arrive

    19. Look! The bus________

    a. left b. has left c. leaves d. is leaving

    20. Mike________ one hour ago.

    a. phoned b. was phoning c. had phoned d. has phoned




    bingohp95
    Thành viên vip
    Thành viên vip

    Tổng số bài gửi : 243
    Số lần được cảm ơn : 2
    Tham gia ngày : 14/10/2010

    Re: Bài Tập Môn Anh

    Bài gửi by bingohp95 on Wed Oct 27, 2010 10:51 pm

    1. The wedding party________ at the RexHotel.

    a. is b. is being c. will be d. is going to be

    2. How many languages_____ John speak?

    a. do b. does c. did d. will

    3. Hurry! The train________ I don't want to miss it.

    a. comes b. is coming c. came d. has come

    4. Angelina Jolie is a famous actress. She ________ in several film.

    a. appears b. is appearing c. appeared d. has appeared

    5. I saw Maggie at the party. She ________ in several film.?????

    a. wears b. wore c. was wearing d. has worn

    6. What time________ the next train leave?

    a. does b. will c. shall d. would

    7. Monica________ with her sister at the moment until she finds a flat.

    a. stays b. is staying c. will stay d. is going to stay

    8. After I________ lunch, I looked for my bag.

    a. had b. had had c. have has d. have had

    9. By the end of next year, George________ English for 2 years.

    a. will have learned b. will learn c. has leaned d. would learn

    10. The man got out of the car,_______ round to the back and opened the boot.

    a. walking b. walked c. walks d. walk

    11. For several years his ambition ________ to be a pilot.

    a. is b. has been c. was d. had been

    12. Henry________ into the restaurant when the writer was having dinner.

    a. was going b. went c. has gone d. did go

    13. He will take the dog out for a walk as soon as he ________ dinner.

    a. finish b. finishes c. will finish d. shall have finished

    14. Before you asked, the letter________

    a. was written b. had been written c. had written d. has been written

    15. She ________ English at RMIT these days.

    a. studies b. is studying c. will study d. is gong to study

    16. She's at her best when she________ big decisions.

    a. is making b. makes c. had made d. will make

    17. We________ next vacation in London.

    a. spend b. are spending c. will spend d. are going to spend

    18. Robert________ tomorrow morning on the 10:30 train.

    a. arrived b. is arriving c. has arrived d. would arrive

    19. Look! The bus________

    a. left b. has left c. leaves d. is leaving

    20. Mike________ one hour ago.

    a. phoned b. was phoning c. had phoned d. has phoned

    bingohp95
    Thành viên vip
    Thành viên vip

    Tổng số bài gửi : 243
    Số lần được cảm ơn : 2
    Tham gia ngày : 14/10/2010

    Re: Bài Tập Môn Anh

    Bài gửi by bingohp95 on Wed Oct 27, 2010 10:57 pm

    [b] Đáp Án 1. D
    2. B
    3. B
    4. D
    5. C
    6. A
    7. B
    8. B
    9. A
    10. A
    11. B
    12. B
    13. B
    14. B
    15. A
    16. A
    17. D
    18. B
    19. D
    20. A

    bingohp95
    Thành viên vip
    Thành viên vip

    Tổng số bài gửi : 243
    Số lần được cảm ơn : 2
    Tham gia ngày : 14/10/2010

    Re: Bài Tập Môn Anh

    Bài gửi by bingohp95 on Wed Oct 27, 2010 10:58 pm

    Chúc Các Mem A5 Học tốt nhá Very Happy

    mrhoang
    Thầy Bình MAX LEVEL
    Thầy Bình MAX LEVEL

    Tổng số bài gửi : 50
    Số lần được cảm ơn : 5
    Tham gia ngày : 14/10/2010

    Re: Bài Tập Môn Anh

    Bài gửi by mrhoang on Wed Oct 27, 2010 11:20 pm

    e hem, bài này se lay de kiem tra 15 phut cac con nhe

    bingohp95
    Thành viên vip
    Thành viên vip

    Tổng số bài gửi : 243
    Số lần được cảm ơn : 2
    Tham gia ngày : 14/10/2010

    Re: Bài Tập Môn Anh

    Bài gửi by bingohp95 on Wed Oct 27, 2010 11:23 pm

    hý hý hôk ai vô xem kt 15' Đừng trách L náh . thấy thầy bình nói chưa các mem A5 . Thank thầy bình tem nhá hý hý

    Sponsored content

    Re: Bài Tập Môn Anh

    Bài gửi by Sponsored content Today at 4:48 pm


      Hôm nay: Sat Dec 03, 2016 4:48 pm